Facebook-mainonta

Facebook on nykypäivänä yksi sosiaalisen median käytetyimpiä sovelluksia. Facebookia käyttää aktiivisesti nykyisin noin 2,9 miljoonaa suomalaista ja sen voi helposti mieltää nykypäivän puskaradioksi - Facebookissa ihmiset keskustelevat aktiivisesti ostamistaan tuotteista ja palveluista. Onko yrityksesi mukana positiivisissa palautteissa tai herättämässä tunnettuutta?

Hanki Facebookissa yrityksellesi seuraajia, jolloin jatkossa halutun viestin perille saaminen julkaisun muodossa on helppoa ja ilmaista. Jos yrityksesi ei ole vielä ollenkaan mukana sosiaalisessa mediassa, voimme luoda Facebookiin yritysprofiilin puolestasi.

Facebookia käyttää aktiivisesti 2,9 miljoonaa suomalaista

Tarkka osuma ostavalle kohderyhmälle

Facebook-mainonnan voi jossain määrin rinnastaa perinteiseen paikalliseen lehtimainontaan. Kuvallinen mainos toimii aina paremmin kuin pelkkä teksti. Herätä mielenkiinto esimerkiksi tarjouksilla tai uutuuksilla. Monipuolisten kohdistusvaihtoehtojen avulla voit kohdistaa mainoksesi näkymään vain paikallisesti ja tällä tavoin pärjätä pienemmälläkin mainosbudjetilla tai sitten hankkia asiakkaita ympäri Suomen. Toimiva Facebook-mainoskampanja perustuu siihen kuka ja minkälainen ihminen mainoksen näkee.

Facebook on hiipuvan paikallislehtimainonnan nykyinen muoto

Herätä asiakkaan mielenkiinto ja luo kysyntää

Koska käyttäjät ovat löytäneet Facebookin, on yritystenkin otettava se huomioon mainosbudjeteissaan. Yritysten kannattaa vaikuttaa kanavissa, joissa asiakkaat ovat varmuudella mukana ja missä heidät on helppo tavoittaa. Hyvä mainos kehottaa asiakkaita toimimaan yrityksen haluamalla tavalla. Kuvallinen mainos toimii aina paremmin kuin pelkkä teksti. Kun keräät Facebookissa oikeanlaista seuraajaa ja kun sivustostasi tykkäävät sellaiset ihmiset, jotka ovat aidosti kiinnostuneita tuotteistasi tai palveluistasi, on myynnin ja markkinoinnin tekeminen heille huomattavasti helpompaa. Ostopäätöksen tekee aina ihminen, oli sitten kyseessä B2C- tai B2B-yritys.

Mainosta paikassa, missä ihmiset viettävät aikaa

Hyödyt

Suoraviivaista
Kohdennettua, asiakkaiden sijainnin ja mieltymysten mukaan
Helposti mitattavaa – Säännöllinen raportointi
Herättää ostohalua – Asiakas kuuluu kohderyhmääsi
Edullinen hintataso

Teemme tämän kaiken avaimet käteen -periaatteella. Asiantuntijamme suunnittelee ja toteuttaa kampanjan mainoksen, kuvat, mainostekstit sekä kohdistuksen. Oikein toteutettuna jokainen klikkaus on potentiaalinen asiakas. Facebookin ja varsinkin sen käyttäjien ymmärtäminen takaa kampanjan toimivuuden. Kohdistuksen ymmärtäminen on edellytys toteuttaa toimiva ja tehokas kampanja.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä järkevä budjetti ja laitetaan homma toimimaan.

Referenssit

Uskallamme väittää, että mikäli ei omasta yrityksestä halua kertoa niin ei halua myydäkään. Jos et itse kerro yrityksestäsi, kuka kertoo? Loppujen lopuksi jokainen yrittäjä haluaa myydä, eikö?

Facebook-mainonta alk. 300 eur (+alv)

Kiinnostuitko?

Teemme tämän kaiken avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellesi sopiva ratkaisu.