google-partner-logo1

Google Adwords -hakusanamainonta

Googlen osuus kaikista hakukoneista on ylivoimaisesti merkittävin (yli 90 %). Google AdWords sopii yrityksellesi, kun haluat tavoittaa kiinnostuneet asiakkaat, jotka jo itse etsivät tietoa tuotteistasi tai palveluistasi. Hakusanamainonnalla vastaat siis kysyntään. Hakusanamainonta on kustannustehokasta ja tuloksellista mainontaa, jossa mainos näytetään hakijalle halutun hakusanan, sijainnin ja mediabudjetin perusteella hakutulosten yhteydessä. Asiakas ohjataan kotisivuillesi, joka on mainostamisen kivijalka ja perusta.

90% ihmisistä aloittaa tiedon hakemisen verkosta

Kohdennettua kilometrin tarkkuudella

Pystyt mainostamaan esimerkiksi paikallisesti Turussa tai vaikka koko maassa. Valitse haluamasi mainosalue ja näy Googlen etusivulla, sillä etusivun mainokset keräävät suurimman osan klikeistä ja huomiosta. Harva nykyään enää siirtyy etusivua pidemmälle. On mainonnan kohderyhmäsi sitten kapea tai laaja, hakusanamainonnalla sen tehokas tavoittaminen edullisesti on kuitenkin mahdollista. Mainoksen saa myös näkymään pelkästään mobiililaitteilla tai vaikka iltaisin.

Hakusanamainonta on nykyajan jo-kuopatut keltaiset sivut

Näe ja koe, miten sijoitettu summa tuottaa takaisin

Hakusanamainonnassa maksat vain ja ainoastaan sellaisista potentiaalisista asiakkaista, jotka ovat itse hakeneet kaltaistasi yritystä ja haluavat ostaa palveluitasi, paikallisesti tai ympäri Suomen. Markkinointi-investointien tuottojen (ROI) mittaaminen on helppoa selkeän kuukausittaisen raportoinnin myötä. Tiedät siis koko ajan miten sijoitettu mainosraha tuottaa tulosta. Tarkoitus on luonnollisesti saada sijoitettu mainosbudjetti mahdollisimman moninkertaisena takaisin. Ainoa peruste kustannukselle on mainoksen klikkaus. Muista, että kotisivujesi kannattaa olla laadullisesti kunnossa ennen kuin lähdet mainostamaan Googlessa. Näin säästät rahaa.

Asiakas on jo ostopäätöksen tehnyt.
Anna kaupanteolle mahdollisuus.

Hakusanamainonnan hyödyt

Kustannustehokasta ja nopeaa
Maksat mainoksen klikeistä, et näytöistä
Kohdennettua, asiakkaiden sijainnin ja hakusanojen mukaan
Helposti mitattavaa – Säännöllinen raportointi
Vastaat kysyntään – Asiakas on jo valmis ostamaan
Kuukauden sesonkikampanjasta vuoden ylläpitoon haluamallasi budjetilla

Teemme sinulle laadukkaan hakusanakampanjan avaimet käteen –periaatteella. Asiantuntijamme suunnittelee ja toteuttaa mainoksen hakusanat, mainostekstit sekä kohdistuksen. Oikein toteutettuna jokainen klikkaus on potentiaalinen asiakas. Googlen ja varsinkin sen käyttäjien ymmärtäminen vaatii vuosien kokemuksen, ja hakukäyttäytymisen ymmärtäminen on edellytys toteuttaa toimiva ja tehokas kampanja. Suunnitellaan yhdessä järkevä budjetti ja laitetaan homma toimimaan.

Referenssit

Uskallamme väittää, että mikäli ei omasta yrityksestä halua kertoa, niin ei halua myydäkään. Jos et itse kerro yrityksestäsi, kuka kertoo? Loppujen lopuksi jokainen yrittäjä haluaa myydä, eikö?

Googlen hakusanamainonta
alk. 200 eur /kk (+alv)

Kiinnostuitko?

Teemme tämän kaiken avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellesi sopiva ratkaisu.