YouTube-mainonta kasvaa räjähdysmäisesti juuri nyt!

YouTube on Googlen omistama, internetissä toimiva videopalvelu. Sivusto on internetin suosituin suoratoistopalvelu, käyttäjiä on maailmanlaajuisesti yli miljardi kuukaudessa. Suomessa YouTube on toiseksi suosituin sivusto heti Googlen jälkeen ja sitä käyttää päivittäin yli kaksi miljoonaa suomalaista. YouTuben katseluaika kasvoi viime vuoden aikana yli 90%:ia Suomessa. YouTube-mainoksen hyötyjä on se, että mainos voidaan kohdentaa tarkasti halutulle yleisölle esim. kiinnostuksen ja maantieteellisen paikan mukaan. Mainosvideo näkyy YouTubessa ennen varsinaista katseltavaa videota. Viiden sekunnin katsomisen jälkeen katsoja voi joko ohittaa mainoksen tai jatkaa sen katsomista. Siksi on tärkeää, että mainos on niin vangitseva, että katsoja haluaa katsoa sen loppuun asti. Mainonta YouTubessa on myös erittäin kustannustehokasta, koska maksat ainoastaan klikkauksista tai kun katsoja kiinnostuu niin paljon, että katsoo videosi loppuun.

Mainosvideo

Videoiden ja muun liikkuvan kuvan määrä nettisivuilla ja muussa sähköisessä viestinnässä kasvaa voimakkaasti. Ciscon tekemän arvion mukaan vuonna 2019 videoiden osuus kaikesta nettiliikenteestä tulee olemaan jopa 80-90 prosenttia. On myös tutkittu, että kävijä käyttää 100% enemmän aikaa sivulla, jossa on videosisältöä. Liikkuva kuva ja erilaiset videoesitykset kasvattavat rooliaan yritysten toiminnassa. Nykyaikaisen yrityksen ilmeeseen kuuluvat tyylikkäät, laadukkaasti toteutetut videoesitykset nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa ja myös asiakastapahtumissa.

Netissä jaettava mainos- tai yritysesittelyvideo on yleensä 15-90 sekuntia kestävä tarina, jonka avulla voit saavuttaa ja kertoa paljon. Mainosvideo on tehokas tapa saada yrityksellenne lisää asiakkaita, jonka vuoksi mainosvideon idea ja laadukas toteutus nousevat avainasemaan. Hyvä kuvahan kertoo tunnetusti paljon enemmän kuin tuhat sanaa ja liikkuva tekee saman vielä paljon tehokkaammin.

Teetä nyt laadukas mainosvideo yrityksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi ja yrityksesi on mukana nykyaikaisen mainonnan eturintamassa. Tarjoamme markkinointipaketin, johon kuuluu kaikki tarvittava: Avaimet käteen -toteutus: käsikirjoitus, kuvaus asiakkaan tiloissa, valaisu, leikkaus, musiikki, grafiikat ja tarvittaessa myös ammattitasoinen spiikkaus. Kaikki nämä teräväpiirtolaatuna ja valmis video on täysin oikeuksin käytettävissä, missä tahansa formaatissa nettijaosta aina television mainoskatkoille. Pystymme tekemään tämän kaiken kustannustehokkaasti ja näin se sopii hyvin myös pienillekin yrityksille.

Markkinoi videoilla Facebookissa

Sosiaalista mediaa käytetään entistä enemmän mobiilisti eli älypuhelimilla ja tekstejä jaksetaan lukea jatkuvasti vähemmän. Pieneltä näytöltä halutaan katsella mieluummin kuvia tai videota. Videoiden katselumäärät kasvoivat huomattavasti jo viime vuoden aikana ja Facebookista tuli varteenotettava videopalvelu YouTuben rinnalle. On tutkittu, että Facebookissa videoille ylipäätään saadaan näyttökertoja enemmän, kun video on ladattu suoraan Facebookiin eikä esimerkiksi Youtubeen ja linkitetty videota sitä kautta jakoon. Yksi videoiden merkityksen kasvuun vaikuttavista tekijöistä on ollut Facebookin käyttöönottama autoplay, eli Facebookiin itseensä ladatut videot lähtevät automaattisesti käyntiin uutisvirroissa. Näin ollen käyttäjät saa helposti katsomaan videolta ensimmäiset kolme sekuntia. Facebookissa videomainonnan etuihin kuuluu myös kustannustehokkuus ja tarkat kohdistamismahdollisuudet.

Uskallamme väittää, että mikäli ei omasta yrityksestä halua kertoa niin ei halua myydäkään. Jos et itse kerro yrityksestäsi, kuka kertoo? Loppujen lopuksi jokainen yrittäjä haluaa myydä, eikö?

YouTube-mainonta alk. 200 eur (+alv)

Kiinnostuitko?

Teemme tämän kaiken avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellesi sopiva ratkaisu.