YRITYSHAKEMISTO

Luettelomedia.fi -hakukone on kohdistettu rakennus-, kiinteistö-, logistiikka- ja kuljetusalan sekä eri teollisuuden alojen yrityksille ja sidosryhmille osumatarkaksi työkaluksi.

Hakupalvelun juuret löytyvät Teollisuustele®- ja Rakennustele®-yrityshakemistoista,
joita julkaistiin vuodesta 1997.

Hakemistonäkyvyys
alk. 290 eur (+alv)

Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellesi sopiva ratkaisu
Suomen johtavassa rakennus- ja teollisuusalan yrityshakemistossa.

Patentoitu hakukone

Yritysrekisteri sisältää yli 70 000 yrityksen yhteystiedot sekä asiakasyrityksen tarjoamat tuotteet ja palvelut. Hakupalvelu on nopea ja koko Suomen kattava. Luettelomedian oma patentoitu hakukone* hakee tietoa omasta tietokannasta ja yritysten omilta sivustoilta.

* Teknologialle on myönnetty patentti 15.10.2009.

Markkinapaikka

Luettelomedia.fi-hakukoneen Markkinapaikalla julkaisemme asiakkaidemme ilmoittamia urakoita, työpaikkoja, myytäviä ja ostettavia koneita sekä laitteita jne. Ilmoituksen voi lisätä omilla yrityskohtaisilla tunnuksilla yrityssivulle, jolloin tieto päivittyy markkinapaikalle. Markkinapaikka-ilmoituksissa käytetyt asiasanat optimoituvat loistavasti eri hakukoneissa (esim. Google) ja näin ollen ilmoitus löytyy luonnollisten hakutulosten joukosta erinomaisesti.

B-to-B-hakukone

Kaikilla yrityksillä on mahdollisuus varata mediatilaa Suomen johtavaan rakennus- ja teollisuusalan ammattihakemistoon.
Tässä b-to-b-foorumissa kannattaa olla mukana!

Kauttamme hoituvat myös käännökset.

Luettelomedia.fi-hakemisto

Referenssit

Uskallamme väittää, että mikäli ei omasta yrityksestä halua kertoa niin ei halua myydäkään. Jos et itse kerro yrityksestäsi, kuka kertoo? Loppujen lopuksi jokainen yrittäjä haluaa myydä, eikö?