Yrityshakemisto

Luettelomedia.fi -hakupalvelu tarjoaa monipuoliset hakuominaisuudet. Yrityshakemistomme on kohdistettu rakennus-, kiinteistö-, logistiikka- ja kuljetusalan sekä eri teollisuuden alojen yrityksille ja sidosryhmille osumatarkaksi työkaluksi. Hakupalvelun juuret löytyvät Teollisuustele®– ja Rakennustele®-yrityshakemistoista, joita julkaistiin vuodesta 1997.

Yritysrekisteri sisältää yli 60 000 yrityksen yhteystiedot sekä asiakasyrityksen tarjoamat tuotteet ja palvelut. Hakupalvelu on nopea ja koko Suomen kattava. Luettelomedian oma patentoitu hakukone* hakee tietoa omasta tietokannasta ja yritysten omilta sivustoilta.

* Teknologialle on myönnetty patentti 15.10.2009.

Luettelomedia.fi-sivuston Markkinapaikalla julkaisemme asiakkaidemme ilmoittamia urakoita, työpaikkoja, myytäviä ja ostettavia koneita sekä laitteita jne. Ilmoituksen voi lisätä omilla yrityskohtaisilla tunnuksilla yrityssivulle, jolloin tieto päivittyy markkinapaikalle. Markkinapaikka-ilmoituksissa käytetyt asiasanat optimoituvat loistavasti eri hakukoneissa (esim. Google) ja näin ollen ilmoitus löytyy luonnollisten hakutulosten joukosta erinomaisesti.

Kaikilla yrityksillä on mahdollisuus varata mediatilaa Suomen johtavaan rakennus- ja teollisuusalan ammattihakemistoon.
Tässä b-to-b-foorumissa kannattaa olla mukana!

Kauttamme hoituvat myös käännökset.

Luettelomedia.fi-hakemisto

Referenssit

Uskallamme väittää, että mikäli ei omasta yrityksestä halua kertoa niin ei halua myydäkään. Jos et itse kerro yrityksestäsi, kuka kertoo? Loppujen lopuksi jokainen yrittäjä haluaa myydä, eikö?

Hakemistonäkyvyys alk. 250 eur (+alv)

Kiinnostuitko?

Teemme tämän kaiken avaimet käteen -periaatteella. Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellesi sopiva ratkaisu.