Siirry sisältöön

B2B-HAKUKONE LUDIALTA

Yrityshakemisto on kohdistettu rakennus-, kiinteistö-, logistiikka- ja kuljetusalan sekä eri teollisuuden alojen yrityksille ja sidosryhmille osumatarkaksi työkaluksi.

Hakupalvelun juuret löytyvät Teollisuustele®- ja Rakennustele®-yrityshakemistoista, joita julkaistiin vuodesta 1997.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi yrityshakemistostamme!

Hakemistonäkyvyys

hinta alk. 490 (+alv)

Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellesi sopiva ratkaisu Suomen johtavassa rakennus- ja teollisuusalan yrityshakemistossa.

Luettelomedia.fi-hakukone on toiminut ihan loistavasti! Pirun hyvä palvelu ja sen takia oltu mukana jo vuosikausia. Olen saanut Luettelomedian kautta jokaisen asiakkuuteni. Käytän sitä myös itse paljon muiden yritysten löytämiseen. Usein Luettelomedian näkyvyydet nousevatkin korkealle hakutuloslistalla, kun Googlesta hakee. Parasta Luettelomedia.fi-asiakkuudessa on asiakaspalvelu. Oma yhteyshenkilömme on todella omistautunut työllensä. Suosittelisin palvelua myös muillekin ja olen aina suositellutkin.

~ Petri Laaksonen / PL-Remontti & Rappaus

yrityshakemisto

Patentoitu hakukone

favicon

Yritysrekisteri sisältää yli 70 000 yrityksen yhteystiedot sekä asiakasyrityksen tarjoamat tuotteet ja palvelut. Hakupalvelu on nopea ja koko Suomen kattava. Ludian oma patentoitu hakukone* hakee tietoa omasta tietokannasta ja yritysten omilta sivustoilta.

* Teknologialle on myönnetty patentti 15.10.2009.

Markkinapaikka

favicon

Yrityshakemiston Markkinapaikalla julkaisemme asiakkaidemme ilmoittamia urakoita, työpaikkoja, myytäviä ja ostettavia koneita sekä laitteita jne. Ilmoituksen voi lisätä omilla yrityskohtaisilla tunnuksilla yrityssivulle, jolloin tieto päivittyy markkinapaikalle. Markkinapaikka-ilmoituksissa käytetyt asiasanat optimoituvat loistavasti eri hakukoneissa (esim. Google) ja näin ollen ilmoitus löytyy luonnollisten hakutulosten joukosta erinomaisesti.

b2b-hakukone
b2b-hakukone

B2B-hakukone

favicon

Kaikilla yrityksillä on mahdollisuus varata mediatilaa Suomen johtavaan rakennus- ja teollisuusalan ammattihakemistoon.
Tässä b2b-foorumissa kannattaa olla mukana!

Kauttamme hoituvat myös käännökset.

B2B-hakukone

REFERENSSIT

Tässä muutama esimerkki asiakkaistamme yrityshakemistossa.

favicon

VALITSE MEIDÄT KUMPPANIKSESI

Uskallamme väittää, että mikäli ei omasta yrityksestä halua kertoa niin ei halua myydäkään. Jos et itse kerro yrityksestäsi, kuka kertoo? Loppujen lopuksi jokainen yrittäjä haluaa myydä, eikö?

Saatamme nauhoittaa Ludialta lähteviä puheluita koulutus- ja laaduntarkkailutarkoituksiin.