Siirry sisältöön

Google Ads-hakusanamainonta

Haluatko uusia asiakkaita? Haluatko, että nykyiset asiakkaat löytävät sinut paremmin verkosta? Me autamme.

Google-mainonnan asiantuntemuksella voimme toteuttaa pitkän aikavälin kustannustehokkaat ja optimoidut kampanjat, jotka tuovat ostohalukkaat asiakkaat luoksesi edullisesti ja vaivattomasti.

Kohdistetulla mainoksella herätät verkossa hakijan mielenkiinnon tuotteitasi ja yritystäsi kohtaan. Nämä hakijat ohjaamme Googlesta kotisivuillesi, jolloin saat yhteydenottoja ja välität ajantasaista infoa yrityksestäsi.

Ota yhteyttä ja tavoitetaan potentiaaliset asiakkaasi.

Yhden kuukauden määräaikainen kampanja*

nyt vain 600 (+alv)

*Pilotointikampanja, sis. Google-tilin luonnin, kampanjan tuotannon ja sisällön, aloitustoimet, raportoinnin ja kaikki avaimet käteen -periaatteen mukaan, räätälöidysti.

Google-Ads-lappari

Tavoita ostohousut jalassa
olevia asiakkaita Google Ads-mainonnalla

favicon

Google-haku tehdään yleensä tarpeeseen: tahdomme tietää, onko haluamaamme tuotetta tai palvelua saatavilla ja mihin hintaan. Kun silmiimme osuu hakutuloksissa oikeanlainen tuote oikeaan aikaan, ostopäätös on jo lähes varma.

Hakusanamainonnalla tavoitat potentiaaliset asiakkaasi ja vastaat kysyntään.

Google-hakusanamainonnalla tarkoitetaan sitä, että potentiaalinen asiakas näkee juuri hänelle kohdennettuja tuloksia Googlessa.

Google-hakutulokset koostuvat
nk. orgaanisista ja maksetuista tuloksista:

Google Ads

Hyvin rakennettu, laadukas mainos voi siis päästä hakutuloksissa ensimmäiseksi ja täten saa asiakkaan todennäköisesti klikkaamaan kotisivuillesi asti.

Google-hakusanamainonta räätälöidään sinun kotisivuihisi sopivaksi

favicon

Laadukas Google-mainos vastaa kotisivuilla olevaa sisältöä ja täten varmistaa sen, että asiakas löytää haluamansa tuotteen tai palvelun. Kun ostat samasta paikasta sekä kotisivut että hakusanamainonnan, voit olla varma siitä, että ne toimivat tehokkaasti yhteen!

Laadukkaan mainoksen tekemisen lisäksi me valitsemme puolestasi yrityksesi palvelua tai tuotteita vastaavat hakusanat, joita potentiaaliset asiakkaasi käyttävät. Voimme myös yhdessä määrittää alueen, jolla haluat mainostesi näkyvän ja jopa sen, näkyvätkö mainoksesi esimerkiksi vain viikonloppuisin tehtyjen hakujen kohdalla!

Google-4
Google-3

Mitä hakusanamainonta maksaa ja mistä siinä maksetaan?

favicon

Hakusanamainonnassa maksat vain ja ainoastaan sellaisista potentiaalisista asiakkaista, jotka ovat itse hakeneet kaltaistasi yritystä ja haluavat ostaa palveluitasi, paikallisesti tai ympäri Suomen.

Oikein toteutettuna jokainen klikkaus on potentiaalinen asiakas. Googlen ja varsinkin sen käyttäjien ymmärtäminen vaatii vuosien kokemuksen, mutta kokemustahan meiltä löytyy!

Google-hakusanamainonnassa maksat siis ainoastaan toteutuneista klikkauksista, jotka vievät asiakkaat kotisivuillesi. Muista, että kotisivujesi kannattaa olla laadullisesti kunnossa ennen kuin lähdet mainostamaan Googlessa. Näin säästät niin rahaa kuin vaivaakin, sillä jos kotisivusi eivät vastaakaan mainostettua palvelua tai tuotetta, asiakas siirtyy nopeasti muualle.

Hakusanamainonnan hyödyt

  • Maksat kotisivuillesi siirtyneiden asiakkaiden klikkauksista, et mainoksen näytöistä.
  • Google-mainonta on asiakkaillesi kohdennettua - niin sijainnin kuin hakusanojenkin mukaan.
  • Hakusanamainonta on helposti mitattavaa ja tarjoamme säännöllisen raportoinnin.
favicon

Asiakas on jo ostopäätöksen tehnyt

Anna kaupanteolle mahdollisuus.

Digikumppani Ludia
Radiomiehenkatu 3, 20320 Turku
Keskus puh. 02 517 5500
ludia@ludia.fi
Y-tunnus: 2488174-6

jasenyritys_2022_175x88_FIN
turun-kauppakamari-jasenlogo

Saatamme nauhoittaa Ludialta lähteviä puheluita koulutus- ja laaduntarkkailutarkoituksiin.