GOOGLE ADWORDS -HAKUSANAMAINONTA

Google AdWords -hakusanakampanjalla saavutat asiakkaasi tehokkaasti ja kohdennetusti.
Maksat vain mainoksen klikeistä, et näytöistä.

Google-asiantuntijamme suunnittelee ja toteuttaa yrityksellesi laadukkaan mainoskampanjan avaimet käteen -periaatteella. Oikein toteutettuna jokainen klikkaus on potentiaalinen asiakas.

Olemme sertifioitu Google Partner -kumppani.

ga-logo

Googlen hakusanamainonta
hinta alk. 800 eur/kk (+alv)

Lue lisää hakusanamainonnan hyödyistä.
Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä järkevä budjetti ja laitetaan homma toimimaan.

Hakusanamainonta -
digiajan keltaiset sivut

Googlen osuus kaikista hakukoneista on ylivoimaisesti merkittävin (yli 90 %). Google AdWords sopii yrityksellesi, kun haluat tavoittaa kiinnostuneet asiakkaat, jotka jo itse etsivät tietoa tuotteistasi tai palveluistasi. Hakusanamainonnalla vastaat siis kysyntään. Hakusanamainonta on kustannustehokasta ja tuloksellista mainontaa, jossa mainos näytetään hakijalle halutun hakusanan, sijainnin ja mediabudjetin perusteella hakutulosten yhteydessä. Asiakas ohjataan kotisivuillesi, joka on mainostamisen kivijalka ja perusta.

Toimivan ja tehokkaan kampanjan toteuttamisen edellytyksenä on pätevä ja kokenut asiantuntija, joka ymmärtää Googlen ja varsinkin sen käyttäjien hakukäyttäytymisen.

Kohdennettua kilometrin tarkkuudella

Pystyt mainostamaan esimerkiksi paikallisesti Turussa tai vaikka koko maassa. Valitse haluamasi mainosalue ja näy Googlen etusivulla, sillä etusivun mainokset keräävät suurimman osan klikeistä ja huomiosta. Harva nykyään enää siirtyy etusivua pidemmälle. On mainonnan kohderyhmäsi sitten kapea tai laaja, hakusanamainonnalla sen tehokas tavoittaminen edullisesti on kuitenkin mahdollista. Mainoksen saa myös näkymään pelkästään mobiililaitteilla tai vaikka iltaisin.

Näe ja koe, miten sijoitettu summa tuottaa takaisin

Hakusanamainonnassa maksat vain ja ainoastaan sellaisista potentiaalisista asiakkaista, jotka ovat itse hakeneet kaltaistasi yritystä ja haluavat ostaa palveluitasi, paikallisesti tai ympäri Suomen. Markkinointi-investointien tuottojen (ROI) mittaaminen on helppoa selkeän kuukausittaisen raportoinnin myötä. Tiedät siis koko ajan miten sijoitettu mainosraha tuottaa tulosta. Tarkoitus on luonnollisesti saada sijoitettu mainosbudjetti mahdollisimman moninkertaisena takaisin. Ainoa peruste kustannukselle on mainoksen klikkaus. Muista, että kotisivujesi kannattaa olla laadullisesti kunnossa ennen kuin lähdet mainostamaan Googlessa. Näin säästät rahaa.

Hakusanamainonnan hyödyt

• Kustannustehokasta ja nopeaa
• Maksat mainoksen klikeistä, et näytöistä
• Kohdennettua, asiakkaiden sijainnin ja hakusanojen mukaan
• Helposti mitattavaa – Säännöllinen raportointi
• Vastaat kysyntään – Asiakas on jo valmis ostamaan
• Kuukauden sesonkikampanjasta vuoden ylläpitoon haluamallasi budjetilla

Referenssit

messurakenne
ks-referenssi_tecamec
referenssi_salonelaintuhkaus
ga-referenssi_hsy
ga-referenssi_ruoppaus-ja-maisemointi-j-osterman

Uskallamme väittää, että mikäli ei omasta yrityksestä halua kertoa, niin ei halua myydäkään. Jos et itse kerro yrityksestäsi, kuka kertoo? Loppujen lopuksi jokainen yrittäjä haluaa myydä, eikö?