Siirry sisältöön

Henkilöstö

Digikumppani Ludiassa toimii tehokkaita media-alan ammattilaisia.

Tapani Kuusela

Olen Ludian myyntimies Tapani Kuusela - digimarkkinoinnin moniosaaja ja digiviestinnän eri kanavien asiantuntija. Annan aina kaiken kokemukseni ja tietotaitoni asiakkaan käyttöön, jotta saamme yhdessä heidän tuotteensa ja palvelunsa löytymään digiviidakon koukeroista. Autan asiakkaitani julkaisemaan tietoa valitun kanavan edellyttämässä muodossa. Erikoisalueena on Ludian hakukone ja googlenäkyvyys. Myös kotisivujen markkinointi kuuluu minun osaamisalaani.

Myyntimiehen urani aloitin vuonna 1976 perustamalla oman vaatetusalan yritykseni, mikä kaatui 1992 pankkikriisin syövereissä. Sen jälkeen myin ikkunoita muutamassakin eri firmassa. Ikkunamyynnistä siirryin hakemistomaailman pariin. Luettelomediaan (nyk. Ludia) tulin vuonna 2005. Täällä olen viihtynyt mainiosti ja odotan tulevaisuudessa pystyväni edelleen antamaan kaikkeni asiakkaitteni eteen ja auttamaan heitä heidän markkinointiponnistuksissaan. Siksi olenkin tavoitettavissa myös toimistoaikojen ulkopuolella - iltaisin ja viikonloppuisin eli myös silloin, kun monilla yrittäjillä on aikaa paneutua asioihin.

Oma vapaa-aikani kuluu vaimon kanssa sekä poikieni ja heidän perheiden parissa. Vapaa-aikaani kuuluvat myös luonto, lukeminen, valokuvaus ja jääkiekko. Iso aika vapaa-ajasta menee VG-62 Edustusjääkiekon parissa, hoitamalla seuran facebook- ja kotisivuja sekä koko seuran markkinointia, joten myyntityö on minulle niin rakas harrastus kuin työkin.

favicon

Maarit Jokinen

asiakaspalvelupäällikkö / web-suunnittelija | puh. 040 514 7113 | maarit.jokinen@ludia.fi

Olen Maarit, paljasjalkainen turkulainen ja ludialainen. Tulin aikoinani Luettelomediaan (nyk. Ludia), jotta saisin nopeasti maksettua vaihto-oppilasvuotenani kertyneen ylisuuren luottokorttilaskun. Tarkoitus olis siis olla täällä hetki ja suunnata ekonomistin hommien pariin. Noh, kuinkas ollakaan - viihdyin - ja viihdyn edelleen - Ludiassa niin hyvin, että viime vuonna tuli juuri kaksikymmentä vuotta täyteen. ;) Tässä ajassa olen tehnyt niin graafista suunnittelua, luetteloiden taittoa, asiakaspalvelua kuin laskutustakin. Nykyään vastaan enemmänkin asiakaspalvelukokonaisuuksista myynnin jälkeen sekä samalla suunnittelen ja toteutan asiakkaiden kotisivu- ja verkkokaupparatkaisuja.

Olen kiinnostunut aina kaikesta (minulle) uudesta ja otan innolla asioista selvää. Vuorokaudessa aikaa on vain selkeästi liian vähän!
Vapaa-ajallani keskityn mm. kuntonyrkkeilyyn, soutuspinningiin ja fantasiakakkuihin. Myös moottoripyöräily, elokuvat ja erilaiset remppahommat sekä neljän kissan hoivaaminen kuuluvat normaaliarkeeni.

Ludiassa pyrin palvelemaan asiakkaita kokonaisvaltaisesti ja hymyssä suin. Mikään pulma ei ole liian suuri ratkaistavaksi! Tai sitten vain opiskellaan asiasta lisää..

favicon

Sakari Honkanen

graafinen suunnittelija | sakari.honkanen@ludia.fi

Hei! Nimeni on Sakari ja toimin graafikkona Digikumppani Ludiassa. Alkuperäiseltä koulutukseltani olen graafinen suunnittelija / painopinnanvalmistaja, minkä lisäksi olen töiden kautta kartuttanut osaamistani digialalla, mm. kotisivujen ja somepäivitysten osalta.

Koen olevani persoonaltani kuuntelevainen, positiivinen ja helposti lähestyttävä muille henkilöille, oli kyse esimerkiksi asiakkaista, työkavereista tai tuttavista. Harrastuksina minulla on oman fyysisen kunnon ylläpito treenaamalla ja ulkoilemalla monin eri tavoin vuoden ajasta riippuen. Olen kiinnostunut videopelien ja elokuvien lisäksi erityisesti vanhoista autoista ja kulkuneuvoista, joihin hurahdin jo pienestä pitäen.

Tavoitteeni Ludialla on luoda itselleni pitkä työura omassa graafikon työtehtävässä ja tulla alan ammattilaiseksi, samalla kun Ludian oma toiminta ja asiakaskanta kasvaa.

favicon

Jarno Hiltunen

videotuotanto | jarno.hiltunen@ludia.fi

Olen Hiltusen Jarno ja hoidan Ludiassa video- ja valokuvauspuolta. Autan tarvittaessa myös kotisivu- ja suunnittelupuolella. Minulla on jo yli 10 vuoden kokemus mainostoimistomaailmasta, joten osaamista ja näkemystä on ehtinyt karttua laajasti monesta asiasta. Mielestäni minulla on vahva kokonaiskäsitys siitä, millä työkaluilla ja keinoilla autetaan yritystä kasvattamaan ja hiomaan brändiään, ja näin kasvattamaan myyntiä.

Olen luonteeltani avoin ja tykkään kertoa rehellisesti, mitä mieltä olen asioista. Olen ehdottomasti tiimipelaaja ja otan muiden näkemykset ja mielipiteet huomioon. Osaan ottaa kritiikkiä vastaan enkä yleensä säikähdä tiukoistakaan deadlineista. Hommaa pitää painaa täysillä.

Vapaa-aikani kuluu urheilun (kuntosali, pyöräily, lenkkeily, jääkiekko jne.) parissa. Lisäksi harrastan musiikkia, vaikka toisaalta se on ollut myös toinen ammattini jo useita vuosia. Teen omaa musiikkia ja keikkailen viikonloppuisin yksin trubaduurina ja bändini kanssa.

Tavoitteenani on auttaa Ludian asiakkaita vahvistamaan ja kehittämään brändiään mm. hyvin toteutettujen videoiden ja valokuvien avulla. Videot ja valokuvat kertovat yrityksestä huomattavasti enemmän kuin pelkät kuvapankista napatut kuvat, jotka voivat olla myös pahimmalla kilpailijalla käytössä. Olen huomannut sen trendin, että yritykset panostavat entistä enemmän hyvää kuvamateriaaliin, jota voidaan käyttä kotisivuilla, somessa ja muussa mainonnassa. Toivoisin, että pääsisin ottamaan lisää timanttista kuva- ja videomatskua Ludian asiakkaille!

Digikumppani Ludia
Radiomiehenkatu 3, 20320 Turku
Keskus puh. 02 517 5500
ludia@ludia.fi
Y-tunnus: 2488174-6

jasenyritys_2022_175x88_FIN
turun-kauppakamari-jasenlogo

Saatamme nauhoittaa Ludialta lähteviä puheluita koulutus- ja laaduntarkkailutarkoituksiin.