Siirry sisältöön

Kokemuksia Ludiasta

Lue tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia meistä.
Vakuutu osaamisestamme ja asiakaslähtöisyydestämme.

Asiakkaidemme kokemuksia ja kommentteja:

favicon

Kotisivumme kaipasi kokonaisvaltaista uudistusta ja tähän projektiin yhteistyökumppaniksemme valikoitui Ludia.
Yhteistyö Ludian kanssa sujui koko projektin ajan mutkattomasti ja hyvin. On hyvä tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa, jolla on avulias ja ”hands on” asenne. Toiveitamme kuunneltiin tarkalla korvalla ja saimme kotisivuihin erikoistuneen ammattilaisen apua, aivan kuten tarvitsimmekin. Yhteistyöstä jäi kaiken kaikkiaan positiivinen fiilis.

~ Teemu Lindroos, Metu Oy

Yritykseni tarvitsi uudet kotisivut ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin Ludiaan. Ludia erottui kilpailijoistaan erinomaisella hinta-laatusuhteellaan, rennolla asiakaspalvelullaan ja ystävällisyydellä asiakasta kohtaan. Olen iloinen, että sain vaikuttaa kotisivujeni sisältöön paljon, ja toiveitani oikeasti ymmärrettiin ja kuunneltiin - olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen!

~ Maria Kajanki, Kehys & Galleria Funkraami

Palvelunne on ollut koko prosessin ajan laadukasta. Lisäksi yhteydenpito on nopeaa ja eteen tuleviin kysymyksiin saa vastauksen. Ymmärrys siitä, että maallikko on toisena osapuolena, tuo kärsivällisyyttä selvittää asioita useamman kerran. Lisäksi mahdollisuus hoitaa viestintä sähköpostilla on välttämätön vaihtoehto, sillä se tuo vapauden valita sopivan ajankohdan hoitaa omalta osaltaan kotisivuja eteenpäin. Vielä kiitos!

~ Riitta Hölsömäki / Kauhavan yhteismetsä

Meillä oli oikeastaan tarve tällaiselle hakukoneoptimoinnin palvelulle. Kun Digikumppani Ludialta soitettiin, oli ajoitus täydellinen. Ludian asiantuntija oli vakuuttava ja valitsimme Ludian hakukoneoptimoimaan sivujamme. Ludia on hintalaatusuhteeltaan meille hyvä. Erityisesti on ollut hienoa nähdä, miten tuloksia on syntynyt ja sijoituksemme ovat parantuneet Googlen hakutuloksissa. Lisäksi oma yhteyshenkilömme on pitänyt meistä hyvää huolta ja soittanut säännöllisin väliajoin sekä kertonut myös omia mielipiteitään, mikä on mielestäni hyvä asia. Ludia on luotettava.

~ Jarno Saure / Nordic Turf Oy

Uskon, että Ludian tekemät kotisivut ovat antaneet näkyvyyttä yritykselleni. Olen ollut tyytyväinen Ludiaan ja Ludian palvelut ovat aina vastanneet odotuksiani. Olen jopa kertonut eteenpäin, että Ludia on tehnyt kotisivuni ja suositellut heitä lämpimästi.

~ Raine Lindeman / Salon Eläintuhkaus

Selkeät ja laadukkaat kotisivut ovat lisänneet yritykseni näkyvyyttä sekä asiakasmäärää. Digikumppani Ludialta ollaan hyvin yhteyksissä meihin ja hommat toimivat, saamme rauhassa keskittyä oman yrityksen pyörittämiseen. Ludia on asiantunteva ja luotettava sekä palvelu on vastannut odotuksia. Suosittelen ehdottomasti Digikumppani Ludian palveluita muillekin.

~ Miika Jouppila / Urakointi Jouppila Oy

Olin pidempään jo suunnitellut kotisivujen tekemistä ja miettinyt mistä aloittaa.
Soitto yrittäjäkaverilleni, joka suositteli Ludiaa.
Alusta asti pidin rennosta ja rehellisestä ilmapiiristä, jolla Ludia asioita hoitaa. Kotisivuista tuli juuri sellaiset, kuin toivoin niiden olevan. Kertaheitolla nappi valinta kotisivujen tekijäksi ja suosittelen aivan varmasti muillekin.

~ Ville Kettunen, Pinnoitex Oy

When we were seeking experts to build a website for us, we had two things in mind: Quality and Swiftness. We wanted to be assured that website gets ready within a timeline with a good quality. Right from the beginning, Ludia experts have been professional. Their processes are clear, they work independently, and most importantly they know how to address the customer needs. Happy to recommend Ludia as a company with truly seasoned web professionals.

~ Rupesh Dev / Infiniteq Systems Oy

Kiitos Ludialle meidän uusista hienoista nettisivuistamme! Sivut ovat juuri sellaiset kuin toivoimmekin. Suunnittelu sekä toteutus oli mutkatonta ja yhteyshenkilömme ymmärsi hyvin toiveemme. Asiakaspalvelu on nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa. Olemme saaneet Ludialta hyviä ohjeita sivujen käyttöön ja apua saa aina kysymällä. Suosittelemme Ludiaa lämpimästi!

~ Niina Kangosjärvi / Lapland Staff Oy

Tykkäämme toimia Ludian kanssa digimainonnassa, koska yrityksellä on pitkät juuret ja yhteistyömme ulottuu monen vuoden taakse – Ludian majakka on aina ollut matkassa mukana. Ludia on asiantunteva digimarkkinoinnin ammattilainen ja odotuksemme ovat jopa ylittyneet. Aina on tehty, mitä on luvattu ja asiakaspalvelu on todella mukavaa.

~ Marjo Kilpinen / Messurakenne Oy

Olemme mainostaneet uusien kotisivujen ilmestymistä sosiaalisessa mediassa ja saaneet runsaasti kehuja kotisivujen laadukkaasta ulkonäöstä, hyvästä teknisestä toimivuudesta sekä etenkin mobiilisopivuudesta. Parasta Ludian palvelussa on ollut se, että kotisivut on toteutettu täysin aikataulussa. Tämä on meille ensimmäinen tietotekninen projekti, joka on pysynyt aikataulussa toteuttajan puolelta, tästä erityiset kiitokset Ludian tuotannolle. Mielestäni Ludia on asiantunteva, luotettava ja palvelu on vastannut odotuksia erinomaisesti. Olen todella tyytyväinen Ludian palveluun ja ehdottomasti suosittelisin Ludiaa myös muille ja olen niin jo tehnytkin.

~ Seppo Jokinen / MJ Paint Oy

favicon

VALITSE MEIDÄT KUMPPANIKSESI

Haluamme olla apunasi yrityksesi markkinoinnissa!

Saatamme nauhoittaa Ludialta lähteviä puheluita koulutus- ja laaduntarkkailutarkoituksiin.