Siirry sisältöön

Kokemuksia Ludiasta

Lue tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia ja kommentteja meistä.
Vakuutu osaamisestamme ja asiakaslähtöisyydestämme.

Palvelunne on ollut koko prosessin ajan laadukasta. Lisäksi yhteydenpito on nopeaa ja eteen tuleviin kysymyksiin saa vastauksen. Ymmärrys siitä, että maallikko on toisena osapuolena, tuo kärsivällisyyttä selvittää asioita useamman kerran. Lisäksi mahdollisuus hoitaa viestintä sähköpostilla on välttämätön vaihtoehto, sillä se tuo vapauden valita sopivan ajankohdan hoitaa omalta osaltaan asioita eteenpäin. Vielä kiitos!

Riitta Hölsömäki

Kauhavan yhteismetsä

Tykkäämme toimia Ludian kanssa mainonnassa, koska yrityksellä on pitkät juuret ja yhteistyömme ulottuu monen vuoden taakse - Ludian majakka on aina ollut matkassa mukana. Ludia on asiantunteva markkinoinnin ammattilainen ja odotuksemme ovat jopa ylittyneet. Aina on tehty, mitä on luvattu ja asiakaspalvelu on todella mukavaa.

Marjo Kilpinen

Messurakenne Oy

Yhteistyön lupaava alku todentui prosessin kuluessa ripeän palveluaikavasteen sekä tavoittelemiemme laatukriteereiden osalta ja se johti lopulta myös itsestään selvästi tuote- ja markkinointivideon tilaamiseen Ludialta muun toteutuksen aikana.
Ludian kanssa toimi saumattomasti tuotanto, asiakaspalvelu ja myynti aina laskutuksen joustavuuteen saakka. Hyvällä yhteistyöhengellä Ludia mahdollisti hankkeessa alkuperäistä tavoitetta kategorisesti korkeamman tason viimeistellyn lopputuloksen kuin olimme alun perin suunnitelleet. Tämä kaikki hämmästyttävästi kuitenkin ripeässä aikataulussa.

Ludiaan on vuosien varrella hioutunut koko organisaation läpäisevä toimintamalli jossa tyrmäävän tehokas tuotanto ja hymyilevä asiakaspalvelu turkulaisella charmilla yhdistyvät. Olen erinomaisen tyytyväinen ja positiivisesti yllättänyt.

Gabriel Salmela

Studium Catholicum
favicon

VALITSE MEIDÄT KUMPPANIKSESI

Haluamme olla apunasi yrityksesi markkinoinnissa!

VALITSE MEIDÄT KUMPPANIKSESI

Haluamme olla apunasi yrityksesi markkinoinnissa!

Digikumppani Ludia
Radiomiehenkatu 3, 20320 Turku
Keskus puh. 02 517 5500
ludia@ludia.fi
Y-tunnus: 2488174-6

jasenyritys_2022_175x88_FIN
turun-kauppakamari-jasenlogo

Saatamme nauhoittaa Ludialta lähteviä puheluita koulutus- ja laaduntarkkailutarkoituksiin.