Kokemuksia Ludiasta

Lue tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia meistä.
Vakuutu osaamisestamme ja asiakaslähtöisyydestämme.

Asiakkaidemme kokemuksia ja kommentteja:

Palvelunne on ollut koko prosessin ajan laadukasta. Lisäksi yhteydenpito on nopeaa ja eteen tuleviin kysymyksiin saa vastauksen. Ymmärrys siitä, että maalikko on toisena osapuolena, tuo kärsivällisyyttä selvittää asioita useamman kerran. Lisäksi mahdollisuus hoitaa viestintä sähköpostilla on välttämätön vaihtoehto, sillä se tuo vapauden valita sopivan ajankohdan hoitaa omalta osaltaan kotisivuja eteenpäin. Vielä kiitos!

~ Riitta Hölsömäki / Kauhavan yhteismetsä

Meillä oli oikeastaan tarve tällaiselle hakukoneoptimoinnin palvelulle. Kun Digikumppani Ludialta soitettiin, oli ajoitus täydellinen. Ludian asiantuntija oli vakuuttava ja valitsimme Ludian hakukoneoptimoimaan sivujamme. Ludia on hintalaatusuhteeltaan meille hyvä. Erityisesti on ollut hienoa nähdä, miten tuloksia on syntynyt ja sijoituksemme ovat parantuneet Googlen hakutuloksissa. Lisäksi oma yhteyshenkilömme on pitänyt meistä hyvää huolta ja soittanut säännöllisin väliajoin sekä kertonut myös omia mielipiteitään, mikä on mielestäni hyvä asia. Ludia on luotettava.

~ Jarno Saure / Nordic Turf Oy

Olemme mainostaneet uusien kotisivujen ilmestymistä sosiaalisessa mediassa ja saaneet runsaasti kehuja kotisivujen laadukkaasta ulkonäöstä, hyvästä teknisestä toimivuudesta sekä etenkin mobiilisopivuudesta. Parasta Ludian palvelussa on ollut se, että kotisivut on toteutettu täysin aikataulussa. Tämä on meille ensimmäinen tietotekninen projekti, joka on pysynyt aikataulussa toteuttajan puolelta, tästä erityiset kiitokset Ludian tuotannolle. Mielestäni Ludia on asiantunteva, luotettava ja palvelu on vastannut odotuksia erinomaisesti. Olen todella tyytyväinen Ludian palveluun ja ehdottomasti suosittelisin Ludiaa myös muille ja olen niin jo tehnytkin.

~ Seppo Jokinen / MJ Paint Oy

Tykkäämme toimia Ludian kanssa digimainonnassa, koska yrityksellä on pitkät juuret ja yhteistyömme ulottuu monen vuoden taakse – Ludian majakka on aina ollut matkassa mukana. Ludia on asiantunteva digimarkkinoinnin ammattilainen ja odotuksemme ovat jopa ylittyneet. Aina on tehty, mitä on luvattu ja asiakaspalvelu on todella mukavaa.

~ Marjo Kilpinen / Messurakenne Oy

Selkeät ja laadukkaat kotisivut ovat lisänneet yritykseni näkyvyyttä sekä asiakasmäärää. Digikumppani Ludialta ollaan hyvin yhteyksissä meihin ja hommat toimivat, saamme rauhassa keskittyä oman yrityksen pyörittämiseen. Ludia on asiantunteva ja luotettava sekä palvelu on vastannut odotuksia. Suosittelen ehdottomasti Digikumppani Ludian palveluita muillekin.

~ Miika Jouppila / Urakointi Jouppila Oy

Uskon, että Ludian tekemät kotisivut ovat antaneet näkyvyyttä yritykselleni. Olen ollut tyytyväinen Ludiaan ja Ludian palvelut ovat aina vastanneet odotuksiani. Olen jopa kertonut eteenpäin, että Ludia on tehnyt kotisivuni ja suositellut heitä lämpimästi.

~ Raine Lindeman / Salon Eläintuhkaus