Siirry sisältöön

Kokemuksia Ludiasta

Lue tyytyväisten asiakkaidemme kokemuksia ja kommentteja meistä.
Vakuutu osaamisestamme ja asiakaslähtöisyydestämme.

Yrityksemme päätti syksyllä 2021 uusia kotisivut, jolloin pyysimme Digikumppani Ludialta tarjousta. Kerroimme heti aluksi toivomamme kotisivujen tuottajalta selkeää näkemystä siitä, millaiset sivut yrityksemme käyttöön soveltuisivat. Kerroimme toiveitamme, ja tunsimme alusta pitäen, että Ludian tiimi ymmärsi tilanteemme ja osasi asettua asiakkaan asemaan. Kykenimme käyttämään itse vain vähän työaikaa prosessiin, ja siksi olikin kullanarvoista, että Ludian asiakaspalvelupäällikkö otti ohjat käsiinsä rakentaen sivuja omatoimisesti toiveidemme perusteella. Yhteydenpito toimi koko matkan ajan, puhelimeen ja sähköposteihin vastattiin viivytyksettä, ja sivujen kehitystyö eteni tauotta. Websuunnittelijan kärsivällinen, joustava ja palvelualtis työote oli loistava.

Kaikki sovitut asiat pitivät, eikä matkan aikana tullut mitään yllätyksiä. 5/5, suosittelemme Digikumppani Ludiaa!

Panu Anttila

Kuhmoisten Laajakaista Oy

Kotisivumme kaipasi kokonaisvaltaista uudistusta ja tähän projektiin yhteistyökumppaniksemme valikoitui Ludia.
Yhteistyö Ludian kanssa sujui koko projektin ajan mutkattomasti ja hyvin. On hyvä tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa, jolla on avulias ja ”hands on” asenne. Toiveitamme kuunneltiin tarkalla korvalla ja saimme kotisivuihin erikoistuneen ammattilaisen apua, aivan kuten tarvitsimmekin. Yhteistyöstä jäi kaiken kaikkiaan positiivinen fiilis.

Teemu Lindroos

Metu Oy

When we were seeking experts to build a website for us, we had two things in mind: Quality and Swiftness. We wanted to be assured that website gets ready within a timeline with a good quality. Right from the beginning, Ludia experts have been professional. Their processes are clear, they work independently, and most importantly they know how to address the customer needs. Happy to recommend Ludia as a company with truly seasoned web professionals.

Rupesh Dev

Infiniteq Systems Oy

Uskon, että Ludian tekemät kotisivut ovat antaneet näkyvyyttä yritykselleni. Olen ollut tyytyväinen Ludiaan ja Ludian palvelut ovat aina vastanneet odotuksiani. Olen jopa kertonut eteenpäin, että Ludia on tehnyt kotisivuni ja suositellut heitä lämpimästi.

Raine Lindeman

Salon Eläintuhkaus

Selkeät ja laadukkaat kotisivut ovat lisänneet yritykseni näkyvyyttä sekä asiakasmäärää. Digikumppani Ludialta ollaan hyvin yhteyksissä meihin ja hommat toimivat, saamme rauhassa keskittyä oman yrityksen pyörittämiseen. Ludia on asiantunteva ja luotettava sekä palvelu on vastannut odotuksia. Suosittelen ehdottomasti Digikumppani Ludian palveluita muillekin.

Miika Jouppila

Urakointi Jouppila Oy

Lastenkotimme vanhat kotisivut kaipasivat uudistusta ja raikasta ilmettä. Hetken etsimisen jälkeen löysin Ludian ja yhteydenotosta lähtien kaikki on sujunut erinomaisesti. Yhteydenpito on ollut vaivatonta ja työskentely Ludian ammattilaisten kanssa joustavaa ja rentoa. Uusista kotisivuista tuli mitä parhaimmat ja olemme pienessä ajassa vastaanottaneet niistä jo paljon kehuja.

Hinta-laatusuhteeltaan Ludia on vertaansa vailla, suosittelen lämpimästi!

Nina Satokangas

Hurtigin lastenkoti

Kiitos Ludialle meidän uusista hienoista nettisivuistamme! Sivut ovat juuri sellaiset kuin toivoimmekin. Suunnittelu sekä toteutus oli mutkatonta ja yhteyshenkilömme ymmärsi hyvin toiveemme. Asiakaspalvelu on nopeaa, ystävällistä ja asiantuntevaa. Olemme saaneet Ludialta hyviä ohjeita sivujen käyttöön ja apua saa aina kysymällä. Suosittelemme Ludiaa lämpimästi!

Niina Kangosjärvi

Lapland Staff Oy

Olin pidempään jo suunnitellut kotisivujen tekemistä ja miettinyt mistä aloittaa.  -> Soitto yrittäjäkaverilleni, joka suositteli Ludiaa. Alusta asti pidin rennosta ja rehellisestä ilmapiiristä, jolla Ludia asioita hoitaa. Kotisivuista tuli juuri sellaiset, kuin toivoin niiden olevan. Kertaheitolla nappi valinta kotisivujen tekijäksi ja suosittelen aivan varmasti muillekin.

Ville Kettunen

Pinnoitex Oy

Yritykseni tarvitsi uudet kotisivut ja pitkän pohdinnan jälkeen päädyin Ludiaan. Ludia erottui kilpailijoistaan erinomaisella hinta-laatusuhteellaan, rennolla asiakaspalvelullaan ja ystävällisyydellä asiakasta kohtaan. Olen iloinen, että sain vaikuttaa kotisivujeni sisältöön paljon, ja toiveitani oikeasti ymmärrettiin ja kuunneltiin - olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen!

Maria Kajanki

Kehys & Galleria Funkraami

Tykkäämme toimia Ludian kanssa digimainonnassa, koska yrityksellä on pitkät juuret ja yhteistyömme ulottuu monen vuoden taakse - Ludian majakka on aina ollut matkassa mukana. Ludia on asiantunteva digimarkkinoinnin ammattilainen ja odotuksemme ovat jopa ylittyneet. Aina on tehty, mitä on luvattu ja asiakaspalvelu on todella mukavaa.

Marjo Kilpinen

Messurakenne Oy

Yhteistyön lupaava alku todentui prosessin kuluessa ripeän palveluaikavasteen sekä tavoittelemiemme laatukriteereiden osalta ja se johti lopulta myös itsestään selvästi tuote- ja markkinointivideon tilaamiseen Ludialta muun toteutuksen aikana.
Ludian kanssa toimi saumattomasti tuotanto, asiakaspalvelu ja myynti aina laskutuksen joustavuuteen saakka. Hyvällä yhteistyöhengellä Ludia mahdollisti hankkeessa alkuperäistä tavoitetta kategorisesti korkeamman tason viimeistellyn lopputuloksen kuin olimme alun perin suunnitelleet. Tämä kaikki hämmästyttävästi kuitenkin ripeässä aikataulussa.

Ludiaan on vuosien varrella hioutunut koko organisaation läpäisevä toimintamalli jossa tyrmäävän tehokas tuotanto ja hymyilevä asiakaspalvelu turkulaisella charmilla yhdistyvät. Olen erinomaisen tyytyväinen ja positiivisesti yllättänyt.

Gabriel Salmela

Studium Catholicum

Yritykseni tarvitsi kotisivut ja kartoitettuani eri vaihtoehtoja päädyin Ludian palveluihin, koska asiakaspalvelu oli nopeaa ja asiantuntevaa. Lähetin tiedustelupyynnön kotisivujen tekemisestä monille yrityksille, mutta vastausta sai odottaa parhaimmillaan viikon. Ludiasta otettiin yhteyttä samana päivänä ja toteutusaikataulu sivuille oli ripeää. Palvelu oli laadukasta ja yhteydenpito nopeaa. Asiakaspalvelun kärsivällisyys on huippuluokkaa, koska jaksavat kuunnella ja selvittää asioita monta kertaa :)

Olen tyytyväinen kotisivujen toteutukseen ja saanut myös asiakkailta positiivista palautetta kotisivujen selkeydestä ja ulkoasusta.

Ari Honkanen

HHI Robotics Oy

Palvelunne on ollut koko prosessin ajan laadukasta. Lisäksi yhteydenpito on nopeaa ja eteen tuleviin kysymyksiin saa vastauksen. Ymmärrys siitä, että maallikko on toisena osapuolena, tuo kärsivällisyyttä selvittää asioita useamman kerran. Lisäksi mahdollisuus hoitaa viestintä sähköpostilla on välttämätön vaihtoehto, sillä se tuo vapauden valita sopivan ajankohdan hoitaa omalta osaltaan kotisivuja eteenpäin. Vielä kiitos!

Riitta Hölsömäki

Kauhavan yhteismetsä

Olemme mainostaneet uusien kotisivujen ilmestymistä sosiaalisessa mediassa ja saaneet runsaasti kehuja kotisivujen laadukkaasta ulkonäöstä, hyvästä teknisestä toimivuudesta sekä etenkin mobiilisopivuudesta. Parasta Ludian palvelussa on ollut se, että kotisivut on toteutettu täysin aikataulussa. Tämä on meille ensimmäinen tietotekninen projekti, joka on pysynyt aikataulussa toteuttajan puolelta, tästä erityiset kiitokset Ludian tuotannolle. Mielestäni Ludia on asiantunteva, luotettava ja palvelu on vastannut odotuksia erinomaisesti. Olen todella tyytyväinen Ludian palveluun ja ehdottomasti suosittelisin Ludiaa myös muille ja olen niin jo tehnytkin.

Seppo Jokinen

MJ Paint Oy
favicon

VALITSE MEIDÄT KUMPPANIKSESI

Haluamme olla apunasi yrityksesi markkinoinnissa!

VALITSE MEIDÄT KUMPPANIKSESI

Haluamme olla apunasi yrityksesi markkinoinnissa!

Saatamme nauhoittaa Ludialta lähteviä puheluita koulutus- ja laaduntarkkailutarkoituksiin.