Kotisivut yritykselle Ludialta!

Hyvät nettisivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset. Lisäksi ne toimivat responsiivisesti kaikilla laitteilla.

Teemme toiveidesi mukaiset verkkosivut avaimet käteen -periaatteella.

Valmistamme sivut tyytyväisyystakuulla.

Mobiiliystävälliset kotisivut
hinta alk. 495 eur (+alv)

Hinta sisältää ensimmäisen vuoden täysylläpidon.*

Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellesi sopiva kotisivuratkaisu.

*Sivuston hosting, tekninen ylläpito, tietoturva & varmuuskopiointi ja pienet sisältömuutokset.

Mitä hyvät kotisivut sisältävät?
Miksi nykyaikaiset nettisivut ovat tärkeät?

Kotisivut ovat usein yrityksen ja asiakkaan ensimmäinen kohtaaminen. On äärimmäisen tärkeää antaa heti positiivinen ja vakuuttava kuva, koska ensivaikutelman voi tunnetusti tehdä vain kerran. Ei enää välttämättä kannata olettaa, että asiakkaat ostavat heti ensimmäisellä puhelulla, vaan he menevät verkkoon etsimään tietoa. Ostopäätökseen vaikuttavaa informaatiota on saatavilla niin paljon, että yrityksesi on erotuttava joukosta positiivisesti ja löydyttävä helposti. Hyvin ja oikein tehdyillä nettisivuilla luodaan mielikuvia, kerrotaan tarkemmin yrityksen tarjoamista palveluista ja tarjotaan mahdollisuus ottaa yhteyttä sekä pyytää tarjous. Verkkosivut puhuttelevat asiakasta, asiakasta kehotetaan ja ohjataan tekemään haluttu toimenpide.

Toteutamme hakukoneystävälliset ja mobiiliresponsiiviset kotisivut yritykselle ja yhdistykselle kokonaispalveluna kilpailukykyiseen hintaan.

seo

Tilaa maksuton SEO-analyysi nykyisestä kotisivustasi

Et sitoudu mihinkään. Saat analyysin sähköpostitse muutaman päivän kuluessa.

Invalid Email

Verkkosivujen ylläpito Ludialla

Kotisivupakettiemme hintoihin sisältyy ensimmäisen vuoden täysi ylläpito automaattisesti. Jatkovuosien ylläpito laskutetaan 12 kk jaksoissa.

Täysylläpitoon sisältyy:

• Verkkotunnus & nimipalvelin
• SSL-varmenne (https://)
• Sivuston hosting ja tekninen ylläpito
• Kattava tietoturva ja varmuuskopiointi
• Käyttäjätunnukset sivuston päivitykseen (tekstit & kuvat)
• Puhelin- ja sähköpostituki arkisin klo 8-16
• Pienet muutos- ja päivitystyöt sivustolle

Nettisivujen ulkoasulla luot brändin

Www-sivujen ulkoasun tulee vastata yrityksesi ilmettä, oli kyseessä sitten raskaankaluston perävaunujen värit, kivijalkaliikkeen maalatut seinät tai painetut käyntikortit. Brändin luomista kannattaa ajatella joka asiassa – erotut positiivisesti. Kertooko yksi kuva enemmän kuin tuhat sanaa?  Kuvilla pystyt kertomaan myös tarinaa ja esittelemään kädenjälkeäsi.  Hyvät tuotekuvat antavat tärkeää informaatiota tuotevertailun ja ostopäätöksen tekemisen tueksi. Kuvilla vetoat tunteisiin eli syvennät elämystä. Luo siis positiivisia mielikuvia asiakkaalle.

Kotisivujen sisältö

Sivujen sisällön eli kirjoitetun sanan tehtävä on kertoa asiakkaallesi sitä tietoa mitä hän etsii. Asiakkaalla on usein ongelma, johon hän etsii ratkaisua, oli se sitten jokin tuote tai palvelu. Tarjoa asiakkaallesi houkuttelevat ja asiapitoiset tuotekuvaukset visuaalisuuden lisäksi, niin hän päätyy ostamaan sinulta. Kerro miten ja miksi juuri sinun yrityksesi ratkaisee asiakkaan ongelman. Mitä enemmän kerrot verkkosivuillasi, sitä vähemmän vastaat asiakkaidesi yleisluontoisiin tiedusteluihin. Asiakas tietää jo mitä on ostamassa. Ja mitä enemmän sivuillasi on tekstiä, joka sisältää hyviä ja olennaisia hakusanoja, sitä paremmin se nousee esiin hakukoneiden orgaanisissa hakutuloksissa.

Tarjoamme myös tehokasta hakukoneoptimointia www-sivuillesi.

www-sivujen responsiivisuus on nykyaikaa

Nettisivujen toimivuus ja käytettävyys viimeistelevät paketin. Sivuston täytyy toimia saumattomasti mobiililaitteilla. Verkkosivut näkyvät eri tavalla perinteisen pöytäkoneen näytöllä kuin älypuhelimen muutaman tuuman näytöllä. Nykypäivänä moni selaa sivustoja älypuhelimella tai tabletilla ja jos sivusto ei ole responsiivinen, poistuu asiakas sivustolta usein nopeasti ja etsii kilpailijan sivut, jotka toimivat paremmin. Hakukoneet arvostavat mukautuvia verkkosivuja enemmän kuin ei-responsiivisia sivuja.

Anna nettisivujen tehdä töitä ja myydä puolestasi!

Referenssit

Olemme valmistaneet useita responsiivisia kotisivuja sekä laskeutumis- ja kampanjasivuja erilaisille yrityksille, yhdistyksille ja yhteisöille ympäri Suomen - Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa, Oulu, Turku, Jyväskylä, Lahti, Kuopio, Pori, Kouvola, Joensuu, Lappeenranta, Vaasa, Hämeenlinna, Seinäjoki jne.
Tutustu asiakkaidemme kommentteihin >>

Uskallamme väittää, että mikäli ei omasta yrityksestä halua kertoa niin ei halua myydäkään. Jos et itse kerro yrityksestäsi, kuka kertoo? Loppujen lopuksi jokainen yrittäjä haluaa myydä, eikö?

Digikumppani Ludia
Radiomiehenkatu 3, 20320 Turku
Keskus puh. 02 517 5500
ludia@ludia.fi
Y-tunnus: 2488174-6

yrittajat
turun-kauppakamari-jasenlogo

Saatamme nauhoittaa Ludialta lähteviä puheluita koulutus- ja laaduntarkkailutarkoituksiin.