Siirry sisältöön

Ludian blogi avattu

Mahtavaa, että päädyit lukemaan blogiamme. Tarkoituksenamme on kirjoittaa täällä markkinoinnista, johtamisesta, yrittäjyydestä, ajankohtaisista btob-asioista, palveluistamme jne. Kaikesta, mitä mieleen juolahtaa ja mitkä mielestämme ovat tärkeitä asioita nykyajan yrityksille, jotka toimivat haastavassa digiympäristössä, mikä muuttuu koko ajan.

Juuremme ulottuvat vuoteen 1997, jolloin aloitimme nimellä Suomen Luettelomedia Oy ja julkaisimme valtakunnallisia Rakennustele® ja Teollisuustele® printtiluetteloita. Luettelot saivat vankan ja laajan käyttäjäkunnan btob-yrityksien keskuudessa. Ne olivat menestys aina digitaalisuuden laajempaan alkamiseen asti 2011, jolloin julkaisimme viimeisen luettelon. Siitä asti olemme kehittäneet toimintaamme digimainonnan ja mobiilimainonnan ammattilaisena.

Vuonna 2017 otimme käyttöön markkinointinimen Digikumppani Ludia korostamaan enemmän tätä päivää sekä meidän tärkeintä arvoamme – kumppanuutta. Emme kuitenkaan ole unohtaneet juuriamme – kuten huomaat – Ludia sana on lyhennys sanasta LUettelomeDIA. Lisäksi logossa halusimme pitää majakan mukana, sillä se liittyy yrityksemme tarinaan, joka on aina ollut näyttää suuntaa ja auttaa yrittäjiä ja yrityksiä. Nyt olemme yrityksien apuna kaikessa mainonnassa, kuten printti- ja digimedian julkaisuissa, mutta kivijalkamme ovat kotisivujen myynnissä, tuotannossa ja ylläpidossa sekä omassa btob-hakukoneessa.

Tämän päivän suosituimpana näkyvyyden edistäjänä voisin mainita yritysvideot, joita yritys voi julkaista TV:ssä, somessa, youtubessa tai vaikkapa omilla kotisivuillaan. Liikkuvan kuvan katsominen on tänä päivänä paljon mielekkäämpää ja kiinnostavampaa kuin pelkän tekstin lukeminen. Yritysvideo toimitetaan asiakkaalle täysin valmiina käyttöön, kuten muutkin meidän palvelumme ja tyytyväisyystakuulla.

Tärkein päivittäinen arvomme on asiakaslähtöisyys ja asiakastyytyväisyys. Meillä se tarkoittaa sitä, että asiakkaalle räätälöidään hänen tarpeeseensa oikea palvelu ja niin, että asiakas saa sitä kautta aitoa hyötyä palvelustaan. Pyrimme jokaisen asiakkaan kanssa aitoon kumppanuuteen ja emme jätä asiakasta yksin. Asiakkaalla on meillä yksi yhteyshenkilö, jolle voi aina laittaa viestiä tai soittaa.

Haluamme kasvaa ja tähtäämme media-alan huipulle. Kehitämme ja koulutamme itseämme sekä toimintaamme jatkuvasti. Nyt olemme tulleet siihen tilanteeseen tai hetkeen, jolloin lähdemme Ludialla julkaisemaan tätä blogia. Olethan mukana!

Mika Saari

Kirjoittaja on Ludian toimitusjohtaja, joka on luotsannut yritystä vuodesta 2015 asti eteenpäin.

Digikumppani Ludia
Radiomiehenkatu 3, 20320 Turku
Keskus puh. 02 517 5500
ludia@ludia.fi
Y-tunnus: 2488174-6

jasenyritys_2022_175x88_FIN
turun-kauppakamari-jasenlogo

Saatamme nauhoittaa Ludialta lähteviä puheluita koulutus- ja laaduntarkkailutarkoituksiin.