Siirry sisältöön

Ludia nuorten pelaajien mukana matkalla kiekkohuipulle

Never give up!

Matka kiekkohuipulle ei aina etene suoraviivaisesti Pohjola-leirien ja junnumaajoukkueiden kautta edustusjoukkueeseen. Jokaisen pelaajan reitti on omanlaisensa ja joskus se voi olla vaatia koviakin päätöksiä. Luulajassa kolmatta kauttaan pelaava Olli Nikupeteri ei mahtunut 15-vuotiaana nuorempana B-juniorina Kärppien B:n ykkösjoukkueeseen, vaan joutui pelaamaan B2-joukkueen mukana. Pettymys seuran suuntaan oli sen verran suuri, että seuraavalla kaudella paikka piti löytää jostain muualta kuin Oulusta. Uusi joukkue löytyi rajan toiselta puolelta Ruotsista ja Luulajasta. Kolmannella kaudellaan Ruotsissa Olli on raivannut tiensä Luleå HF:n kivikovan SHL-joukkueen kokoonpanoon 18 ottelussa (4.1.2022) ja lisäksi hänet valittiin Suomen U20 maajoukkueeseen taistelemaan maailmanmestaruudesta Kanadan Edmontoniin.

Menestys ei ole tullut ilmaiseksi, vaan se on vaatinut kovan määrän työtä. Ludia oli tukemassa kesällä 2021 4sports Hockeyn luisteluleiriä, jossa luotiin pohjia tällekin menestystarinalle. Olli on vahvistuneen luistelunsa myötä pystynyt ottamaan isoja kehitysaskeleita urallaan. Elämä tuo eteemme erilaisia haasteita ja joskus tuntuu, että mikään ei onnistu ja tekisi mieli vaan heittää hanskat tiskiin. Toisaalta – voit myös valita kompassiisi täysin uuden suunnan ja taistella läpi haasteiden. Muutaman vuoden päästä voit olla jo huipulla!

”Myös Ludian tärkeimpiin päivittäisiin arjen asioihin ja arvoihin kuuluvat kova työn määrä ja pitkäjänteisyys, jos ja kun haasteita tulee, me emme luovuta” – kertoo Ludian toimitusjohtaja Mika Saari ja lisää: ” Ludiakin tähtää huipulle ja tavoitteet ovat kunnossa, joten eteenpäin”

 

Tutustu 4sportshockeyn toimintaan>>>

Mikko Myllykoski

Kirjoittaja on 4sports Hockeyn valmentaja, pelaaja-agentti ja puuhamies.

Digikumppani Ludia
Radiomiehenkatu 3, 20320 Turku
Keskus puh. 02 517 5500
ludia@ludia.fi
Y-tunnus: 2488174-6

jasenyritys_2022_175x88_FIN
turun-kauppakamari-jasenlogo

Saatamme nauhoittaa Ludialta lähteviä puheluita koulutus- ja laaduntarkkailutarkoituksiin.