Siirry sisältöön

MAINOSVIDEO

Videoiden ja muun liikkuvan kuvan määrä nettisivuilla ja muussa sähköisessä viestinnässä kasvaa koko ajan. Hanki nyt Ludian kautta yrityksellesi – tai itsellesi – nykyaikainen ja monipuolinen esittelyvideo.

Teemme toiveidesi mukaiset mainos-, yritys- ja vaalivideot avaimet käteen -periaatteella.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellesi sopiva videoratkaisu.

Mainosvideoratkaisumme

hinta alk. 1790 (+alv)

Tuotamme yrityksesi näköisen korkealaatuisen mainosvideon, jota voi käyttää somessa, tv:ssä ja muussa sähköisessä viestinnässä.

Videomai-2

Liikkuva kuva on tätä päivää

favicon

Videoiden ja muun liikkuvan kuvan määrä nettisivuilla ja muussa sähköisessä viestinnässä kasvaa voimakkaasti. Ciscon tekemän arvion mukaan jo vuonna 2019 videoiden osuus kaikesta nettiliikenteestä oli jopa 80-90 prosenttia

On myös tutkittu, että kävijä käyttää 100% enemmän aikaa sivulla, jossa on videosisältöä. Liikkuva kuva ja erilaiset videoesitykset kasvattavat rooliaan yritysten toiminnassa. Nykyaikaisen yrityksen ilmeeseen kuuluvat tyylikkäät, laadukkaasti toteutetut videoesitykset nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa ja myös asiakastapahtumissa.

Mainosvideo yrityksellesi

favicon

Nykyaikaisen yrityksen ilmeeseen kuuluvat tyylikkäät, laadukkaasti toteutetut videoesitykset nettisivuilla sekä sosiaalisessa mediassa ja myös asiakastapahtumissa. Netissä jaettava mainos- tai yritysesittelyvideo on yleensä 15-90 sekuntia kestävä tarina, jonka avulla voit saavuttaa ja kertoa paljon. Mainosvideo on tehokas tapa saada yrityksellenne lisää asiakkaita, jonka vuoksi mainosvideon idea ja laadukas toteutus nousevat avainasemaan. Hyvä kuvahan kertoo tunnetusti paljon enemmän kuin tuhat sanaa ja liikkuva tekee saman vielä paljon tehokkaammin.

Teetä nyt laadukas mainosvideo yrityksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi ja yrityksesi on mukana nykyaikaisen mainonnan eturintamassa. Tarjoamme markkinointipaketin, johon kuuluu kaikki tarvittava: Avaimet käteen -toteutus: käsikirjoitus, kuvaus asiakkaan tiloissa, valaisu, leikkaus, musiikki, grafiikat ja tarvittaessa myös ammattitasoinen spiikkaus. Kaikki nämä teräväpiirtolaatuna ja valmis video on täysin oikeuksin käytettävissä, missä tahansa formaatissa nettijaosta aina television mainoskatkoille. Pystymme tekemään tämän kaiken kustannustehokkaasti ja näin se sopii hyvin myös pienillekin yrityksille.

Videomai-7

Video on

Somen ohella ylivoimaisesti kasvavin mainonnan muoto

Videolla on

Monipuolinen käyttötarkoitus - Viihdytä, infoa tai opeta

Ikuista

tärkeä tapahtuma videolle ja jaa se

Mahdollista

päästää asiakas katsomaan lavan taakse

Videolla voit

syventää asiakaskokemusta

Räätälöity yritysvideo

favicon

Yritysvideo on yrityksesi elävä käyntikortti, osa nykyaikaista mediamarkkinointia. Videon avulla esittelet yrityksesi osaamisen ja toiminnan tehokkaasti ja parannat yrityksesi kiinnostavuutta. Suurin osa nykypäivän netin käyttäjistä haluaa informaation helposti ja nopeasti, joten yritysvideo on siihen täydellinen valinta.

Yritysvideo kuvataan yhteistyössä asiakkaan kanssa. Videosta laaditaan tuotantosuunnitelma ja käsikirjoitus sekä sovitaan ennakkovalmisteluista. Toteutamme kaikki videoinnit vähintään teräväpiirtolaadulla. Myös ilmakuvaus on mahdollista.

Asiakas voi sijoittaa videon esim. kotisivuilleen tai sosiaaliseen mediaan.

Video on

Somen ohella ylivoimaisesti kasvavin mainonnan muoto

Videolla on

Monipuolinen käyttötarkoitus - Viihdytä, infoa tai opeta

Ikuista

tärkeä tapahtuma videolle ja jaa se

Mahdollisuus

päästää asiakas katsomaan lavan taakse

Videolla voit

syventää asiakaskokemusta

Videomai-5
Videomai-6

Edustava vaalivideo

favicon

Vaalivideo on ehdokkaan elävä käyntikortti, osa nykyaikaista markkinointia. Videon avulla esittelet itsesi ja itsellesi tärkeimmät vaaliteemat tehokkaasti ja mieleenpainuvasti.

Suurin osa nykypäivän netin käyttäjistä haluaa informaation helposti ja nopeasti, joten vaalivideo on täydellinen valinta persoonalliseen ehdokasesittelyyn.

Vaalivideo kuvataan yhteistyössä ehdokkaan kanssa tuotantosuunnitelman mukaisesti. Kaikki videoinnit toteutetaan vähintään toteutamme kaikki videoinnit vähintään teräväpiirtolaadulla. Ehdokas saa oikeudet videon käyttöön.

Lisäksi teemme videosta QR-koodin, jota voi käyttää fyysisissä tuotteissa ja printissä ja joka johtaa ehdokasvideoon.

Videomainonta somessa ja verkossa

favicon

Asiakas voi sijoittaa videon esim. kotisivuilleen tai sosiaaliseen mediaan, tai tilata videomainonnan kauttamme. Tehokasta videomainontaa on mahdollista toteuttaa mm. Facebookissa. Video voidaan kohdentaa tarkasti halutulle yleisölle esim. kiinnostuksen ja maantieteellisen sijainnin mukaan.

Videomai-1

REFERENSSIT

Olemme keränneet muutamia eri alojen yrityksille tekemiämme Youtube-mainosvideoita.

favicon

VALITSE MEIDÄT KUMPPANIKSESI

ja aloitetaan tuottava yhteistyö mahdollisimman pian!

Saatamme nauhoittaa Ludialta lähteviä puheluita koulutus- ja laaduntarkkailutarkoituksiin.