Ludialta laadukkaat kotisivut!

Hyvät kotisivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset. Lisäksi ne toimivat responsiivisesti kaikilla laitteilla.

Teemme toiveidesi mukaiset sivut avaimet käteen -periaatteella.

Valmistamme sivut

Mobiiliystävälliset kotisivut
alk. 790 eur (+alv)

Hinta sisältää ensimmäisen vuoden täysylläpidon.*

Ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksellesi sopiva ratkaisu.

*Sivuston hosting, tekninen ylläpito, tietoturva & varmuuskopiointi ja pienet sisältömuutokset.

Asiakkaidemme kommentteja:

Selkeät ja laadukkaat kotisivut ovat lisänneet yritykseni näkyvyyttä sekä asiakasmäärää. Digikumppani Ludialta ollaan hyvin yhteyksissä meihin ja hommat toimivat, saamme rauhassa keskittyä oman yrityksen pyörittämiseen. Ludia on asiantunteva ja luotettava sekä palvelu on vastannut odotuksia. Suosittelen ehdottomasti Digikumppani Ludian palveluita muillekin.

~ Miika Jouppila / Urakointi Jouppila Oy

Digimainonta on auttanut yritystämme parempaan. Ludian myynnin ja tuotannon kanssa asiat sujuvat aina erittäin hyvin ja nopeasti. Kotisivumme ovat ammattimaiset ja hyvännäköiset. Ludia on asiantunteva, luotettava ja vastannut odotuksia. Myynnin kanssa asiat ovat hoituneet aina nopeasti. Suosittelisin Digikumppani Ludian palveluita muillekin.

~ Tiina Björklund / Tecamec Oy

Olemme mainostaneet uusien kotisivujen ilmestymistä sosiaalisessa mediassa ja saaneet runsaasti kehuja kotisivujen laadukkaasta ulkonäöstä, hyvästä teknisestä toimivuudesta sekä etenkin mobiilisopivuudesta. Parasta Ludian palvelussa on ollut se, että kotisivut on toteutettu täysin aikataulussa. Tämä on meille ensimmäinen tietotekninen projekti, joka on pysynyt aikataulussa toteuttajan puolelta, tästä erityiset kiitokset Ludian tuotannolle. Mielestäni Ludia on asiantunteva, luotettava ja palvelu on vastannut odotuksia erinomaisesti. Olen todella tyytyväinen Ludian palveluun ja ehdottomasti suosittelisin Ludiaa myös muille ja olen niin jo tehnytkin.

~ Seppo Jokinen / MJ Paint Oy

Uskon, että Ludian tekemät kotisivut ovat antaneet näkyvyyttä yritykselleni. Olen ollut tyytyväinen Ludiaan ja Ludian palvelut ovat aina vastanneet odotuksiani. Olen jopa kertonut eteenpäin, että Ludia on tehnyt kotisivuni ja suositellut heitä lämpimästi.

~ Raine Lindeman / Salon Eläintuhkaus

Mitä hyvät kotisivut sisältävät?
Miksi nykyaikaiset kotisivut ovat tärkeät?

Kotisivut ovat usein yrityksen ja asiakkaan ensimmäinen kohtaaminen. On äärimmäisen tärkeää antaa heti positiivinen ja vakuuttava kuva, koska ensivaikutelman voi tunnetusti tehdä vain kerran. Ei enää välttämättä kannata olettaa, että asiakkaat ostavat heti ensimmäisellä puhelulla, vaan he menevät verkkoon etsimään tietoa. Ostopäätökseen vaikuttavaa informaatiota on saatavilla niin paljon, että yrityksesi on erotuttava joukosta positiivisesti ja löydyttävä helposti. Hyvin ja oikein tehdyillä kotisivuilla luodaan mielikuvia, kerrotaan tarkemmin yrityksen tarjoamista palveluista ja tarjotaan mahdollisuus ottaa yhteyttä sekä pyytää tarjous. Kotisivut puhuttelevat asiakasta, asiakasta kehotetaan ja ohjataan tekemään haluttu toimenpide. Toteutamme hakukoneystävälliset ja mobiiliresponsiiviset kotisivut yrityksellesi kokonaispalveluna kilpailukykyiseen hintaan.

Kotisivujen ulkoasulla luot brändin

Kotisivujen ulkoasun tulee vastata yrityksesi ilmettä, oli kyseessä sitten raskaankaluston perävaunujen värit, kivijalkaliikkeen maalatut seinät tai painetut käyntikortit. Brändin luomista kannattaa ajatella joka asiassa – erotut positiivisesti. Kertooko yksi kuva enemmän kuin tuhat sanaa?  Kuvilla pystyt kertomaan myös tarinaa ja esittelemään kädenjälkeäsi.  Hyvät tuotekuvat antavat tärkeää informaatiota tuotevertailun ja ostopäätöksen tekemisen tueksi. Kuvilla vetoat tunteisiin eli syvennät elämystä. Luo siis positiivisia mielikuvia asiakkaalle.

Kotisivujen sisältö

Sivujen sisällön eli kirjoitetun sanan tehtävä on kertoa asiakkaallesi sitä tietoa mitä hän etsii. Asiakkaalla on usein ongelma, johon hän etsii ratkaisua, oli se sitten jokin tuote tai palvelu. Tarjoa asiakkaallesi houkuttelevat ja asiapitoiset tuotekuvaukset visuaalisuuden lisäksi, niin hän päätyy ostamaan sinulta. Kerro miten ja miksi juuri sinun yrityksesi ratkaisee asiakkaan ongelman. Mitä enemmän kerrot kotisivuillasi, sitä vähemmän vastaat asiakkaidesi yleisluontoisiin tiedusteluihin. Asiakas tietää jo mitä on ostamassa. Ja mitä enemmän sivuillasi on tekstiä, joka sisältää hyviä ja olennaisia hakusanoja, sitä paremmin se nousee esiin hakukoneiden orgaanisissa hakutuloksissa.

Tarjoamme myös tehokasta hakukoneoptimointia kotisivuillesi.

Kotisivujen responsiivisuus on nykyaikaa

Kotisivujen toimivuus ja käytettävyys viimeistelevät paketin. Sivuston täytyy toimia saumattomasti mobiililaitteilla. Kotisivut näkyvät eri tavalla perinteisen pöytäkoneen näytöllä kuin älypuhelimen muutaman tuuman näytöllä. Nykypäivänä moni selaa sivustoja älypuhelimella tai tabletilla ja jos sivusto ei ole responsiivinen, poistuu asiakas sivustolta usein nopeasti ja etsii kilpailijan sivut, jotka toimivat paremmin. Hakukoneet arvostavat mukautuvia kotisivuja enemmän kuin ei-responsiivisia sivuja.

Anna kotisivujen tehdä töitä ja myydä puolestasi!

Referenssit

Kotisivuja

Laskeutumissivuja

autokauppa.mobi
rullatarra.com
metallinhiontaturku.fi
epoksilattiatuusimaa.fi

Uskallamme väittää, että mikäli ei omasta yrityksestä halua kertoa niin ei halua myydäkään. Jos et itse kerro yrityksestäsi, kuka kertoo? Loppujen lopuksi jokainen yrittäjä haluaa myydä, eikö?