Siirry sisältöön

YRITYSVIDEOT JA MAINOSVIDEOT

Videoiden ja muun liikkuvan kuvan määrä nettisivuilla ja muussa sähköisessä viestinnässä kasvaa koko ajan. Hanki nyt Ludian kautta yrityksellesi - tai itsellesi - nykyaikainen ja monipuolinen esittelyvideo.

Teemme toiveidesi mukaiset mainos-, yritys-, vaalivideot yms. avaimet käteen -periaatteella. Samalla voimme ottaa yksilölliset valokuvat.

Videoratkaisumme

hinta alk. 1490 (+alv)

Tuotamme yrityksesi näköisen korkealaatuisen mainosvideon tai yritysvideon, jota voit käyttää somessa, tv:ssä ja muussa sähköisessä viestinnässä.

Video lisää myyntiä

favicon

Tutkimuksen mukaan 87% videomarkkinoinnin käyttäjistä kertoo, että video on lisännyt heidän kotisivujensa kävijämäärää. 89% taas sanoo, että video on antanut todella hyvän tuoton siihen sijoitettuun rahaan nähden.

Videomarkkinointi onkin erittäin kustannustehokas tapa, sillä yritysvideon kustannukset ovat noin yhden keskisuuren lehtimainoksen luokkaa. Video on kuitenkin huomattavasti pitkäikäisempi kuin yksikään lehtimainos, ja useimmiten tuottaa myös isomman hyödyn.

Millaisen videon tarvitsen?

favicon

Aluksi on hyvä miettiä minkälainen video olisi juuri sinun yrityksellesi paras vaihtoehto.
Vaihtoehtoja on monia ja tarpeen mukaan niitä voidaan yhdistellä.
Myös valokuvaus yhdessä videoinnin kanssa onnistuu.

Yritysvideo

Onko yritykselläsi tarina? Miksi et kertoisi sitä videomuodossa? Brändiä vahvistavassa yritysvideossa tuodaan esiin yrityksen tarina ja palvelut / tuotteet aidolla ja yrityksen näköisellä tavalla, niin että se vetoaa kohdeyleisöön.

Mainosvideo

Mainosvideo voi olla täsmäkampanja TV:ssä, somessa tai vaikkapa molemmissa kanavissa. Mainosvideot ovat yleensä yritysvideoita lyhyempiä kokonaisuuksia, jotka iskevät ytimekkäästi katsojan tajuntaan mainostettavan tuotteen tai palvelun.

Referenssi- ja haastatteluvideot

Referenssivideossa voidaan haastatella yrityksen asiakkaita ja tuoda esiin positiivisia kokemuksia rennosti ja aidosti kerrottuna. Näin voidaan kertoa autenttisesti yrityksen tarinaa sen kohderyhmän näkökulmasta.

Vaalivideo

Vaalivideo on ehdokkaan elävä käyntikortti, osa nykyaikaista markkinointia. Videon avulla esittelet itsesi ja itsellesi tärkeimmät vaaliteemat tehokkaasti ja mieleenpainuvasti. Vaalivideo on täydellinen valinta persoonalliseen ehdokasesittelyyn.

Rekrytointivideo

Rekrytointivideo esittelee yrityskulttuuriasi ja sen avulla voit vinkata avoimista työpaikoista sekä antaa työntekijöiden kertoa tarinansa. Näin rakennat houkuttelevaa työnantajamielikuvaa ja erotut eduksesi potentiaalisille työntekijöille.

Tapahtumavideo

Yritystapahtumat ja muut tilaisuudet voidaan valjastaa tapahtumavideon muotoon ja näin markkinoit seuraavia tapahtumiasi huomattavasti isommin ja paremmin.

Millainen on hyvä yritysvideo?

favicon

Hyvä yritysvideo tiivistää yrityksen brändin ja halutun sanoman tehokkaasti ja näyttävästi. Videon avulla voidaan tuoda esiin helposti yrityksen palvelut ja tuotteet. Video on myös tehokas väline rekrytoinnin apuna. Hyvä video pysäyttää katsojan tehokkaammin ja nostaa yrityksesi brändin uudelle tasolle. Samalla yrityksesi jää paremmin mieleen, mikä rakentaa yrityksen tunnettuutta. Videoon voidaan äänittää myös spiikki, joka vahvistaa haluttua viestiä.

Mitä yritysvideo maksaa?

favicon

Kustannuksiin vaikuttaa useampi asia, kuten videon kokonaispituus, kuvauspäivien määrä, editoinnin vaativuus, infografiikan ja efektien määrä videossa sekä mahdollisen spiikin äänitys. Videon budjettia onkin hyvä miettiä jo alkumetreillä, jotta voimme tarjota yrityksellesi sopivimman kokonaispaketin. Video voi sisältää normaalin kamerakuvan lisäksi myös drone- eli ilmakuvaa, joka tarjoaa täysin uuden perspektiivin asioihin ja tuo lisää näyttävyyttä.

yritysvideo
videointipalvelut

Kattavat videointipalvelut Ludialta

favicon

Teetä nyt laadukas video yrityksestäsi, tuotteistasi tai palveluistasi ja yrityksesi on mukana nykyaikaisen mainonnan eturintamassa.

Tarjoamme markkinointipaketin, johon kuuluu kaikki tarvittava - avaimet käteen -toteutus: käsikirjoitus, kuvaus, valaistus, leikkaus, musiikki, grafiikat ja tarvittaessa myös ammattitasoinen spiikkaus ja ilmakuvaus. Kaikki nämä teräväpiirtolaatuna ja valmis video on täysin oikeuksin käytettävissä, missä tahansa formaatissa nettijaosta aina television mainoskatkoille. Pystymme tekemään tämän kaiken kustannustehokkaasti ja näin se sopii hyvin myös pienillekin yrityksille.

Videomainonta somessa, verkossa ja TV:ssä

favicon

Asiakas voi sijoittaa videon esim. kotisivuilleen tai sosiaaliseen mediaan, tai tilata videomainonnan kauttamme. Tehokasta videomainontaa on mahdollista toteuttaa mm. TV:ssä ja Facebookissa. Video voidaan kohdentaa tarkasti halutulle yleisölle esim. kiinnostuksen ja maantieteellisen sijainnin mukaan.

videomainonta

REFERENSSIT

Olemme keränneet muutamia eri alojen yrityksille tekemiämme Youtube-mainosvideoita.

VALITSE MEIDÄT KUMPPANIKSESI

ja aloitetaan tuottava yhteistyö mahdollisimman pian!

Digikumppani Ludia
Radiomiehenkatu 3, 20320 Turku
Keskus puh. 02 517 5500
ludia@ludia.fi
Y-tunnus: 2488174-6

jasenyritys_2022_175x88_FIN
turun-kauppakamari-jasenlogo

Saatamme nauhoittaa Ludialta lähteviä puheluita koulutus- ja laaduntarkkailutarkoituksiin.